2013 m. rugsėjo 14 d., šeštadienis

Raudona

idomu, ar prezidentas siandien buvo premjeroje, nes jam patinka opera, ar tesiog, nes jis prezidentas.
susirasinejant su drauge kilo klausimas, ar zaidziant buteli vaikinai turi buciuotis su vaikinais, bet kaip visada atsakymo negavau, tai nusprendem apie tai pakalbet pirmadieni ir apklaust pora pazistamu.
seip tai rasau, nes siandien blogo perziuru skaicius kazkaip pakilo, o taip dazniausiai buna, tik kai kazka paskelbsiu, ar diena pries tai idejus kazka naujo.
ryte supratau, kad diena bus neidomi, nes skaitysiu uzduota literatura ir nenuveiksiu nieko kas suteikia malonuma, tada nusprendziau, kad galiu nueit i kina, bet prisiminiau, kad kine buvau vakar. na, bent jau nusidaziau nagus raudonai(kazkur dingo visi nagu lakai, todel pasirinkimas buvo: raudona, raudona, arba isdziuvusi raudona. tai nusprendziau, kad dazysiu raudonai, nors ir buvo sunku apsipresti) ir pajudejau pora puslapiu i prieki, nesuprantu, kodel ''balta drobule'' yra privalomas kurinys, abejoju, kad nors vienas mokinys suprasta ji (iki to laiko kol paaiskina mokytojai). negana to autorius parases knyga isproteja. idomu, kas isreka ta butinu knygu sarasa ir kodel jame nera nei vienos iki siol man patikusios knygos.
idomu koks oras bus lapkriti.
reikia paziureti koki filma, nes tumblr'is jau pavargo nuo manes

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą