2013 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

Tesiog

prisiverciau cia uzeit. kai vaziuoju autobusu, isvedu suni, ateina daug minciu ir ideju  ka parasyt i bloga ir atrodo kad tos mintis nesibaigiancios ir kai grisiu namo prirasysiu labai daug ir bus labai fajna, visi dziaugsis ir ole ole. bet kai tik ijungiu kompa viskas dingsta, nebeturiu minciu ir net nezinau kaip pradet. tada prachekinu facebooka, aska, tumblr ir tuo viskas baigiasi. bandziau per ta ikvepimo minute uzsirasyt i telefona punktais apie ka rasysiu, bet tas irgi nepadejo. nes is viso to iseidavo parasyt viena pastraipa, o toliau tuscia. (taip dabar vel ziopsau i ekrana ir nezinau ka dar papasakot) papasakot gi reikia kazka, bet, kai pradedu rasyt ir veliau perskaitau, suvokiu kad visa tai suprasiu tik as ir pora draugiu. fsio. (vel tuscia) ok, reikia pradet nuo nesusijusiu tarpusavyje sakiniu. cia pirma mano vasara (kuri vakar pasibaige) per kuria perskaiciau tiek daug knygu ir net pirkau jas uz savo, o ne tevu pinigus. keista, nes kazkada budo max 2-3 knygos per visa vasara, si karta kokios 8. turbut beprasmiska vardint knygu pavadinimus, nes (vel ziuriu i ekrana) nes tesiog beprasmiska. (norejau dar kazka parasyt apie knygas, bet pamirsau, tiek to, abejoju, kad kam idomu skaityt apie knygas) taip ir neprisiverciau perskaityt altoriu sesely. kas dar. a. man labai patinka vazinet autobusais. va prisiminiau dar viena punkta. sia vasara bendravau su zmonem su kuriais net negaejau pagalvot, kad bendrausiu, keista nes visai kita kompanija, nauji zmones, bet visi savotiskai idomus. labai dziaugiuosi del tu visu nauju vasaros pazinciu. ir dziaugiuosi, kad tie visi zmones nepanasus i senuosius. nors turi savo minusu ir pliusu (pliusu daugiau)
padariau perustanofke (nezinau kaip in lithunian language) kambary, isnese senuka kompa (dabar jis ilsisi kazkur tarp draugu siuksliu.amen) perstaciau daug daiktu ir dabar stalas atrodo jaukesnis. tik nuo jo jau dvokia darboholiskumu. jau jauciu kaip prie to stalo praleisiu 9 menesius ruosdama matiekos namu darbus ir skaitydama knygas kurios man visai neidomios. nezinau ka veiksiu po mokyklos baigimo ir tas dar labiau uzpisa, mama tempiasi mane pas visus savo draugus architektus, medikus ir kitus `daug pasekiau gyvenime` ponus, su kuriais ala turiu pasikalbet ir tas neva man pades apsispresti ko noriu. nepadejo.
nezinau ka rasyt, kad blogo lankytojams (lankytojams, wtf zodis) butu idomu skaityt, pati kitu blogu neskaitau nes man labai neidomu. todel manau, kad ir apie savaji galiu pasakyt ta pati. siandien pati pasisiuvau penala su katinais (je. dar vienas sakinys is lempos. megstu rasyt is lempos, taip daug lengviau ir idomiau)
man atrodo as jau viskas. dazniau vazinekit autobusais,vokit alu bare (nes linksma),klausykit geros muzikos ir nepamirskit rytoj geliu mokytojoms ( zinau,zinau man irgi nepatinka, bet mama sako, kad reikia)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą