2013 m. gegužės 24 d., penktadienis

2012.05.24



nieko nerasiau gal savaite. nebuvo nei laiko, nei noro, nei minciu. norejau kazka parasyt, bet zinojau, jei rasysiu tai bus kazkokia nereiksminga nesamone. o dabar rasau, nes kraunasi mano telefonas ir mp3 (be kurio negaliu eit begiot.). todel turiu laukt kol pasikraus.nieko idomaus neparasysiu, jau nujauciu . o rasau butent dabar, nes laukiu kol viskas pasikraus (ne, jokios auksines mintis per visa savaite man i galva neatejo ir dabar neateis. todel skaitysit nesamones. je.)
nezinau nuo ko pradet pasakot. bilietus i galapagus jau gavau, darbo ne. rytoj planuoju panesiot su kornelia savo cv po miesta, gal kas priims. bet cia blogiausiu atveju, nes nesiruosiau dirbti vilniuje. turejau 2-3 menesius praleisti uk ir nuo visu pailseti bei uzsidirbti. todel su tuo darbu vasarai man visi planai zlunga. nu bet dar ka sugalvosiu.
o seip tai visa savaite praejo labai greit, nors nieko idomaus neivyko, apie ka galeciau cia parasyti. nebent apie siandiena. po 5 pomoku isejom su klasiokem is mokyklos, neturejau ka veikt, todel nuvaziavom i verkiu parka (as ir mano klasioke su kuria mane daznai rauna) pakeliui (vaziavom su 3 autobusais) valgem ledus, kalbejom, stebejom muses, juokemes per visa autobusa, sokom vidury gatves uzsidejusios ausines. kazkaip davaziavom iki to parko. o tikslas buvo toks: pakabinti ant tiltelio spyna (na zinot ta tradicija kaip kabina per vestuves. nu zinot. jei nezinot, tai dabar zinosit). ateje prie to tiltelio pamatem daug zmoniu, atsisedom ir laukem kol visi iseis. tada kazkoks vaikinas (atrode senas jei rimtai.) pradejo a la mus kalbint, kazka pasakot apie biologija, zalia spalva, begiojima, sporta, diafragma. zodziu ivairias nesamones. pirma karta man nebuvo idomu klausyt ka sako nepazistamas zmogus (nes seip dazniausiai megstu isklausyt nepazistamus) sedejom kalbejom apie nieka, pasitaikius progai isejom, pasivaiksciojom, padarem daug a la simbolisku nuotrauku (na zinot kaip bobutes parke viska fotkinom) nufilmavom vloga (kuri veliau istrynem nes nepakako atminties nuotraukom) pasivaiksciojom apie upes, issipurvinom batus, zvengem is vaikystes istoriju (pvz: pirma cigarete susukta is arbatos. ir visokios kitos nesamones kurias sunku atpasakot) gryzus prie tiltelio patikrinom ar nera daug zmoniu. ir uzkabinom ta daikta.
uzkabint turejom butent siandien. neeeees siandien klasiokes ir jos vaikino metines, bet kadangi jis dirba UK, tai ji turejo eit viena. bet atsiradau as. cia buvo kazkas mazdaug "vaziuojam su manim, padarom pora nuotrauku, uztruks pusvalandi" uztruko virs 2 valandu. bet linksmai praleidau laika. nes mano klasioke fajna, su ja lengvai bendraujasi ir ji visada linksma. vaikinas labai apsidziauge pamates nuotraukas todel musu misija sekmingai baigesi. ir vaikinas jos beje irgi fajnas, nes klauso ac/dc ziuri mano seriala ir nori impalos.(kuria as turesiu kada nors.)
dabar planuoju dar eit pabegiot, o veliau vaziuot su drauge i miesta, nezinau kaip as viska spesiu, nes jau 20h. telefonas dar nepasikrove. einu perziuresiu kas dedasi facebooke. sekmes man rytoj dalint savo cv.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą