2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

Tingiu galvot pavadinima

Param param. turiu daug namu darbu. 9 temos is istorijos, 1 tema 5 psl. rytoj kontras. jau susitaikiau su ta mintim jog skaitysiu iki 4 nakties, bet perskaitysiu. arba ne. bent jau labai tikiuosi perskaityt. bandau sugalvot kazkokia izanga. nesigauna. nerasysiu izangos. ok. seip daug ka siandien nuveikiau, kaip ir priimta pasigirsiu, ikelsiu kazkokias fotkes, bet veliau.  nepaisant to, kad siandien 1.pakeiciau breketu gumytes ir labai skauda (tema kuria galeciau ilgai filosofuot savo bloge, arba ne.) 2. sugalvojau jog noriu tattoo (seip i galva atejo tokia mintis nezinia is kur), nusipiesiau, nuejau ir pasidariau. nors to nebuvo mano planuose 3.vaikinas rado ipoda 4.sutikom vaikina. 5.sutikau sena drauge.
tai va. is viso to svarbiausias 4 punktas. ejom is tattoo salono su vaikinu ir mano drauge link stoties, norejom parukyt, atsisedom ant suoliuku prie pat mcdonaldo, buvo labai daug saules ir tas uzpisa. nemegstu tokio karscio, todel norem persest kur kitur. prie suoliuko seselyje sedejo kazkoks vaikinas (is tolo atrodantys kaip turistas su dideliu krepsiu, kaip visi jie ir atrodo.lol...)jis susidejo daiktus, mum pasirode lyg jau noretu stotis ir iseit, tai greit nuejom ten, kad uzimt jo vieta. bet kai atsisedom, jis tik keistai i mus pasiziurejo ir nesistojo. tai mazdaug porai sekundziu buvo tas "blt wtf?" jausmas. bet kazkaip iskarto paklause ar kalbam rusiskai (nes pries tai tikriausiai girdejo kaip mano hyperactive drauge rekaudavo per visa gatve neaiskius lenkiskus zodzius). kazkaip pradejom kalbetis dingo ta itampa (kuri buvo atsirados ~2 sekundem). tada jis pradejo pasakoti. apie save. apie kelione. apie muzika. apie zmones. pasirodo vaikinas (vardo nepamenu) per 9 dienas apkeliavo 9 salis (jei gerai pamenu: lenkija, balta rusija, norvegija, ukraina, latvija, estija.nepamenu ka dar), paliko masina latvijoje, nes benzas per brangus, iki tol keliavo su masina neislaikes teisiu, nes px. dabar sustojo lietuvoje, sake planuoja is lietuvos gryzt i balta rusija namo, pasiimt pinigu ir keliaut toliau. nustebino dar tai jog keliavo vienas. pradejo pasakot apie jaunima, apie savo praeiti, domejosi metu, buvo fotografas, studijavo dizaina, net gyveno kuri laika lietuvoje, rase dainas, grojo, domejosi muzika, pasake jog planuoja per si menesi aplankyt dar 23 salis. gal is to ka rasau nieko ypatingo, bet tuo metu kai klausiau ka pasakojo buvo wow. tesiog supratau jog cia zmogus kuris gyvena. moka dziaugtis gyvenimu, zino ko nori, plaukia pries srove ir isnaudoja kiekviena gyvenimo akimirka, kazka veikia, kuria, vis isbando kazka naujo. siekia uzsibrezto tikslo ir nepasiduoda. jei tureciau galimybe, tikrai sedeciau  ilgiau ant to suoliuko ir klausyciau toliau, bet ne, istorijos kontrolinis gi.
taip pat supratau jog man labai daug laimes suteikia pazintys su naujais zmonemis. negeleciau visa laika bendrauti tik su kazkokia nesikeiciancia grupe zmoniu. labai megstu pazint kazka naujo, netiketai, isklausyt to zmogaus istorija, tinka ir siandieninis pavyzdys. tesiog, jei bendrauciau tik su tom paciom personom man jos taptu nebeidomios ir uzpistu. aisku draugai visada yra draugai, bet ir nuo ju kartais reikia pailseti, o man tai padaryti pavyksta per bendravima su naujais zmonemis

ok. dabar 3punktas.
vaikinas rado ipoda. humanos svarke. ir dar pasakykit man kas, kad humana gavno ir ten apsiperka tik bomzai. pati ten daznai lankausi. tai va. bomze.
senas ipodas, pats pirmas. isjungtas. dave man, pasirodo turejau pakroveja. ir pradziu nesigavo ijungt, bet dabar veikia. yra ir foto ir muzika. pasiklausius muzikos ir perziurejus nuotraukas toks kvailas jausmas, lyg pazinociau savininka (kuris aisku ne lietuvis, ne lenkas ir ne rusas.). Kas labiausiai nustebino, tai jog radau Coldplay, The Beatles, Bob Marley, Elton John, Gorillaz, The Killers, Led Zeppelin, Pink Floyd, Radiohead, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, The Rolling Stones, The White Stripes dainu. tesiog buvo taip wow. zinociau kieno ipodas grazinciau ir dar ranka paspausciau. pagal nuotraukas tai supratau jog kazkokio vaikino, metu ~27. na vaika turi, irgi foto maciau. keliauja. nes daug summer trips albumu. yra tikrai graziu nuotrauku, bet kazkodel man atrodo jog jos labai jau senos. rytoj reikes atsisiusti itunes, galesiu kokia viena  ikelt ir cia. je.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą